18 Augusti

Mamma var för lat för att göra fruksot till mig idag så hon gav mig en chipspåse och en coca-cola flaska.  Jag blev ju inte mätt på de, så mamma sprang och köpte en mjukglass åt mig. De blev en riktigt bra start på dagen före min första skoldag iår.


15 Augusti

Hej bloggen.
idag har jag varit med mamma och handlat. Det blev 1873 kr. Mamma sa att 800 kr var godiset vi köpte. Vi köpte 2,5 kg lösviktsgodis. Men de har jag redan ätit upp. Och sen så har jag druckit upp en hel coca-cola själv. Asså en och en halv liter. Petrus får fortfarander inte äta. Varken godis eller annat.

14 Augusti

Idag fick vi främmande så mamma tog fram fika. Men innan vi började äta de så gick alla ut. Petrus spelade tv-spel och då passade jag på att äta upp allt fika som mamma ställt fram och så drack jag upp all saft. Sen när mamma kom in så trodde hon de va Petrus som hade ätit allt. Så hon gick och skällde ut han sen så slog hon han. Petrus började gråta och då fick han gå upp på sitt rum. Eller de är inte egenligen ett rum utan en hörna av mitt rum. Jag menar, man kan ju inte ha en grinande skitunge när man har gäster. Mamma tog fram mer fika och så fikade jag med gästerna och mamma.

13 Augusti

Idag fick jag inge mycke godis av mamma. Hon gav mig bara 1 kg. Då började jag gråta och då fick jag ett halvt kg till. Då blev jag glad.
  Visst blir man läskad. Ska be mamma att får mer godis nu.




Jag tänkte berätta om min familj. Jag har en mamma och en pappa, och en lillebror som heter Petrus. Petrus får inte äta godis för han är så tjock. Jag skulle haft en lillasyster men hon dog i magen. Doktorn säger att de var för att jag slog på mammas mage hela tiden. Men jag slog bara för att hon skulle komma ut tyckte jag.

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Petra Nilsson och är 9 år. Jag fyller 10 den 28 September. Gratta mig då.
Jag gillar godis, chips, glass och min mamma. För hon ger mig de.

RSS 2.0