28 September

IDAG FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!! har fått 29 presenter än så länge och så ska jag öppna resten då släkten kommer om ett tag, mamma är och hämtar pizza som vi ska äta till lunch.
förresten så gjorde mamma om tårtorna så att det var barbisar i dom!


hejdå, säg grattis!

27 September

katricia kommer snart, då hon kommer ska vi äta chokladglass med cola sås och massa annat gott och leka med barbie!!!!! jag satt nyss på google.se och sökte på barbie tårtor och då kom det upp helt underbara tårtor! ska be mamma att göra sånna där! hon har redan gjort alla men hon får faktiskt göra om så jag blir nöjd eftersom det är jag som fyller år!!

imorgon kommer jag nog inte bloggga så mycket eftersom jag kommer ha fullt upp med att öppna presenter och äta tårta, godis,glass,chips och annat.

hejdå bloggis!

25 September

Nu tänkte jag visa min nya barbie, den är jätte fin. :D
Jag gör bilden stor så ni ska kunna se hur fin den är!





Förresten, nu är det inte länge kvar innan jag fyller år. Mamma har lovat mig över 40 presnter.
om jag inte får det så ska jag börja grina och inte vara glad tills jag får mer presenter.
Mamma hade köpt godia igår till kalaset, men jag åt upp det nyss.
Så hon får köpa nytt.


24 September

Jag går ju i 4:an så vi har engelska typ flera gånger i veckan
i alla fall så skulle vi göra dikter min var så här



im a cool girl
im a star
youre not!
yes,yes im the best.
because im a star!




bra va? :D mamma säger att jag ska göra en melodi och skicka in den till lilla melodifestivalen. Jag kommer säkert vinna för jag sjunger jättebra säger hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idag så var skolan bra för vi fick HAMBURGARE till mat! det var smaskigt,  det  fanns inte cocacola. först började jag grina och sa till min lärare Inger men hon sa att jag skulle dricka mjölk. då blev jag jätte ledsen och rang mamma! hon kom med en cocacola så då blev jag nöjd! men då sa fröken att man inte fick så men mamma skällde ut henne och sa nånting om barns rättigheter så jag fick dricka min cola till slut.



Nu ska jag och mamma på barnens hus, jag ska få en ny barbie! :D visar er den sen


hejdå, choklad pralin


21 September

JAG FYLLER ÅR OM EN VECKA!!!!!!! jag längtar jättemycket!
vi ska ha 10 olika tårtor, choklad tårta, jordgubbs tårta,cola tårta,glass tårta, lakrits tårta, maräng tårta och massa fler! plus det har mamma lovat att det ska finnas MINST 3 kg godis BARA till mig!!!! det är ju trots allt min födelsedag! :D
mitt kalas kommer bli jätteskoj! katricia ska också komma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejdå, gratta mig i förskott!

7 september

hej bloggis! igår så köpte jag en ny tröja på kappahl, den var en sån här som på bilden fast rosa med 2 stjärnor. Det var rea men den var ändå ganska dyr! den kostade 89:- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    men jag fick 30 kronor av mamma, som jag ska betala tillbaka. men jag vet inte när jag ska betala för jag har redan köpt chips för allt.

 coool va????????????????





nu ska jag hoppa studs matta, annars får jag inget godis ikväll , då börjar jag skrika.


RSS 2.0