28 Oktober

Hej alla cooooooola!!!!!!! det är så roligt med lov, då får jag extra mycket allt! typ colasås till frukost :D :D :D jag ska lägag in en bild från i lördags då mamma tog kort då jag sov, visst är jag vacker? det sa mamma, att jag är vackrast i värden!!!!!


25 Oktober

Nu sjunger jag sing star det är jätte kul!!!!!!!!
förutom att jag förlorar mot alla förutom mot Petrus för han bara mimar
jag sjunger sing star schlager för jag älskar schlager speciellt Lena Philipsons ont det gör ont
men nu ska jag gå och äta godis!!!!! //cool girl Petra star

24 Oktober

Hej idag är der fredag vilket betyder extra mycket godis!!!!!!!!!!!!!!  alltså 4 kg!!!!! :D
Nu har jag ochså fått lov!!!!!!!!!!! hurra!!!!!!! så nu ska jag kanske vara med Katricia imorgon det ska bli superduper skoj!!!!!!!!!!!!!!!!!
hejdå/ the cool star girl Petrastar

21 Oktober

hej bloggen! jag är verkligen super duper nöjd med designen!  fast jag skulle vilja har några stjärnor men det ska nog gå och ficksa, men då får min kusin göra det nästa gång hon är här !!!!
idag så är jag sjuk så jag var hemma från skolan. mamma var och hämtade läs läxan på skolan men det vägrade jag och göra!!! också köpte hon  2kg godis och hyrde 6 filmer då blev jag glad.  ochså en tub choklad sås :D den har jag ätit upp nu !


20 Oktober

Jag har just bytt igen.
Min kusin lyckades göra en ännu finare.
Hon blir bara duktigare och duktigare.

20 Oktober

Nu har min kusin gjort ny design åt mig.
Jag bad hon att göra ganska vuxen design,
För jag är ju ganska gammal nu så.
Men jag tror jag ska byta snart igen. så det känns fräsht.

Skolan rullar på som vanligt, jag får äta godis på rasterna för fröken.
men de får ingen annan. Så jag brukar läska dom andra

// Petraaaaaaaa*

18 Oktober

hej bloggen!!!! idag så är jag sjuk och mår jäte dåligt!!!!! mamma är och köper glass åt mig, jag ska få ett helt bigbpack för mig själv har mamma sagt eftersom jag är sjuk. sen ska jag se high schol musical som är på femman idag, den måste vara dubbad för annars förstår jag inte vad dom pratar om!!!!!!!!!!   annars ka jag nog bara ta det lugnt och äta godsaker, mamma har köpt massor av godis till mig som jag ska äta, eller äter just nu hahhahahahahahhah


hejdå vi hörs!

16 Oktober

Hej bloggen! jag har inte skrivit på sistone det ber jag om ursäckt för!  jag vill ha en ny blogg design, men det ska min kusin fixa. hon är fjorrton och jättebra pa datorer, hon kan massor av saker verkligen! typ paint. spela musik och massa annat. Hon har också en blogg men jag har glömt vad den hette hehehhehehahahhahahahhohohohohohohöhöhöhööhö!!!!!!!!!!

Idag så var det palt i skolan! det var äckligt så jag ringde mamma och vi for på MCDonalds i stället jag och sen fick jag 2 glassar till efterrätt. Sen då jag kom tillbaka till skolan så frågade alla varför jag var så sen och då sa jag att jag inte hittade till klassrummet, efetrsom jag är så ny. Fröken gick på det! Hahhaha! hejdå nu ska jag spela monopol med mamma, hon har lovat att jag ska få vinna alla gånger!

12 Oktober

hej bloggen! idag ska jag och mamma på dollarstore och storhandla vi ska köpa shampoo och balsam och en ny barbie till mig och apslut godis!!!!! det har mamma lovat eftersom det finns så billigt snask där! jag ska nog få en sån där stor twix choklad kaka och lösviktsgodis för 600 kronor har mamma lovat och massaor av berrabus drickor! åhhh vad jag längtar !!! sen ska vi på barnens hus och jag ska få en såndär skrållan docka!
hejdå bloggen!

6 Oktober

hej bloggen!!!!!!! idag så var jag i skolan och vi slutade halv 2 , det är för länge säger mamma efetrsom jag är så liten.  då jag kom hem så sket jag i och göra läxan och tittade på TV istället och åt fika. idad åt jag faktiskt en macka men det var så äcklig så jag tog fram ett paket med marie kex och doppade dom i choklad istället! mycket godare så ringde katricia och vi pratade i telefon och sen nu bloggar jag och lite annat. äter godis hehehhehhhehheheh


hejdåå! // petrastar


5 Oktober

hej bloggen idag så var jag och mamma på barnens hur och köpte tt dockskåp till mina barbisar och bratz med ´mera, sen for vi till godis huset och köpte snask det kostade 1678 kr. det ska vi äta nu, eller jag har typ ätit upp hälften, petrus kanske ska få smaka , men bara godisarna han inte gillar. 
just nu så bloggar jag och är inne på www.stardoll.com jag har en egen suite. kanske säger vad jag heter en annan gång! en hemlis förstår ni.......



hejdå, nu ska jag äta godis och dricka hallon soda! hejdåååååååååå bloggen


4 Oktober

hej bloggen! idag har jag haft kalas för mina klass kompisar ! alla kom vid 12 och då hade vi fiskedamm, jag fick en stor påse medans alla andra fick små, det var mer rättvist sa mamma. sen så åt vi tårta och jag fick presenter, jag fick bara små saker som en liten ponny och några 20 lappar , med mera. jag blev så besviken! ingen gav ju mig ett dockhus så jag slog Lisa, Anna och Sebastian och några till men sen började jag grina och gick upp på mitt rum. då kom mamma och sa att vi skulle köpa ett imorgon istället , då blev jag nöjd. då hade dom flesta åkt hem så då såg jag på TV och åt tårtan som var kvar, alltså 3 bitar.




Hjedå, nu ska jag leka med barbie :) // Petra


2 Oktober

igår hade jag jättemycket tandvärk,så jag och mamma for till tandläkaren idag. jag hade 4 hål, han sa att jag inte skulle äta så mycket så mycket godis och dricka så mycket läsk, så jag åt en kanelbulle och oboy till fika istället och bara några godisar.


Hejdå, skumbanan!!!!!!!!!!!! :)

1 Oktober

hej bloggen! min födelsedag var skitkul!!!!! jag fick 47 presenter av mamma och typ 15 av släkten, det tyckte jag var för lite och  började grina  men då sa mormor att dom inte skulle ge Petrus några presenter , då blev jag nöjd.

jag fick massor av barbisar, gosedjur, kläder, några skor, bratz , ponnys ( en som var rosa med glittrigt hår, den var jättefin) och massa annat!! på lördag har jag kalas för klassen, då får jag ännu mer presenter!.!.

nu ska jag och mamma och handla på ica supermarket. Hejdå /// Petra cool girl star


RSS 2.0